ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

 

Σφουγγάρια μιας χρήσεως με σαπούνι τύπου "Gantnet"

Αυτό το προϊόν αποτελείται από δύο επιφάνειες :

Εσωτερική επιφάνεια

Εσωτερικά το γάντι αποτελείται από λεπτές <<κατσαρές>>ίνες με χαμηλό σημείο τήξης ώστε να είναι δυνατός ο εγκλωβισμός της θερμότητας χωρίς την ενσωμάτωση χημικών προιόντων. Οι ίνες αυτές δεν περιλαμβάνουν φορμαλδεϋδη ούτε ουρία-φορμαλδεϋδης και είναι εμπλουτισμένες με δερματολογικά gel, pH neutral 5.5 εγκεκριμένο απο τον Ισπανικό Οργανισμό Φαρμακευτικών Προϊόντων και Υγειονομικής Περίθαλψης(AGEMED), υπό-αλλεργικό, επιστημονικά ελεγμένο και είναι ιδανικά για την προσωπική φροντίδα-υγιεινομική περίθαλψη.  

Εξωτερική επιφάνεια

Μη υφασμάτινη επιφάνεια από πολυπροπυλένιο (Spund Bond) 30-40 g/m2, λευκό, εξαιρετικά ανθεκτικό. Και οι δύο επιφάνειες ενώνονται με ραφή από λευκό νήμα υφασμένο από πολυεστέρα.

Εμποτισμός

Δερματολογικό σαπούνι σε πράσινο ή μπλέ χρώμα, εγκεκριμένο απο τον Ισπανικό Οργανισμό Φαρμακευτικών Προϊόντων και Υγειονομικής Περίθαλψης(AGEMED) Νο.00599CS.

Ιδιότητες

Αυτό το προϊόν έχει τη μορφή γαντιού επιτρέποντας καλύτερη εφαρμογή και αποτελεσμετικότερη χρήση από το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, των γηροκομείων και των ιδρυμάτων. Επιπρόσθετα, πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρακτικό προϊόν για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στα ταξίδια, στο καμπινγκ κ.λ.π.

Εφαρμογή

Βρέξτε ελαφριά το γάντι-σπόγγο και πιέστε μερικές φορές μέχρι να βγάλει επαρκή αφρό. Στη συνέχεια το εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα και προβαίνετε σε καθαρισμό των επιφανειών του σώματος. Το σχήμα γαντιού που έχει ο συγκεκριμένος σπόγγος είναι περισσότερο αποτελεσματικό στη χρήση συγκριτικά με τους συμβατικούς σπόγγους με σαπούνι, επιτρέποντας το καθαρισμό δύσκολων περιοχών του ανθρώπινου σώματος. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, σκουπίζεται στεγνά χωρίς να χρειάζεται να ξεπλύνεται, με τη χρήση των πετσετών μιας χρήσης <<CELRAP>>.  Πετάξτε και τα δύο προϊόντα μετά τη χρήση.

Προσοχή : Επειδή πρόκειται για αναλώσιμο και όχι για επαναχρησιμοποιήσιμο προϊόν, αποτρέπεται η μετάδοση των ασθενειών μεταξύ ασθενών-τροφίμων.

Η χρήση αυτών των προϊόντων επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο του κόστους ανά παρεχόμενη υπηρεσία ή ανά τμήμα.

GANTNET  PLUS SOAPY MITTEN(διπλής όψεως-διπλό σαπούνι)   15cm X 22cm   12 τεμάχια / πακέτο